ODRŽANA SVEČANA SJEDNICA POVODOM 70 GODINA POSTOJANJA KUD BAŠČARŠIJA

Sada nakon svečane sjednice i promocije kada su se utisci slegli želimo da Vam se zahvalimo na posjeti, na podršci, na riječima pohvale, ali i poneke kritike. Sve ovo nam mnogo znači za nas daljnji rad i napredak.

Vjerujemo da je Svečana sjednica i promocija bila dostojna imena i postojanja KUD Baščaršija i opravdala Vaša očekivanja.

Želimo da se zahvalimo našem Načelniku Općine Stari Grad Ibrahimu Hadžibajriću, Muzičkoj Akademiji u Sarajevu, Ministarstvu kulture i sporta Kantona Sarajevo i ministru gospodinu Mirvadu Kuriću, BH Telecomu, Ministarstvu kulture i sporta FBIH i ministrici gospođi Zori Dujmović, Potpredsjedniku FBIH gospodinu Milanu Dunoviću, UniCredit banci, JP Međunarodni Aerodrom Sarajevo, našoj profesorici Tamari Karača Beljak, našem velikom gospodinu Slaviši Guji, našem Zaninu Berbiću, našim prijateljskim društvima iz Kantona Sarajevo, prijateljskim društvima iz Srbije, KUD Mladost-Avala iz Beograda i KUD "Svetozar Markovic" iz Novog Sada koji su nas počastili svojim prisustvom na svečanoj sjednici, prijateljima Društva, našim stručnim rukovodiocima svih ansambala, i svima Vama koje možda nismo ovdje naveli, a vjerujemo da nam neće zamjeriti za to.

Hvala Vam jos jednom što nas podržavate i pratite naš rad.

Kolektiv KUD Baščaršija

Vezani sadržaj